onsdag 30 mars 2011

överdelar

120kr såld
svart jacka i sweatshirttyg. snygg vid jackie o-form med rund peter pan-krage och vida trekvartsärmar. den översta knappen har försvunnit, men jag har aldrig saknat den då jackan är snyggast uppknäppt eller med bara de två nedersta knapparna knäppta. märkt storlek XL och är ganska fri storleken eftersom både kropp och ärmar är vida. kräver dock axlar som är max storlek 48. sparsamt använd.

50kr såld
grå tunika/klänning. modellen är svår att förklara, den har fall och vidd i nederdelen och slitsar i båda sidsömmarna. uppvik med flärpar på ärmarna. tyget är väldigt tunt och stretchigt. tunikan har ett litet hål på övre delen av magen, kanske 2mm stort, inget som syns vid användning. använd men i fint skick annars. passar mig som är storlek 50/52, men kan sitta fint även på någon storlek mindre.

70kr såld
vit skjorttunika med markerad midja. uppvik med flärpar på ärmarna. i lätt stretchig bomull med vävda ränder. passar mig som är storlek 50/52, men passar nog även lika bra på 46/48. använd men i fint skick.

60kr
svart kofta med paljettslag och rynk i bak. tyget är väldigt stretchigt och lite tungt i fallet. använd någon enstaka gång. passar mig som är storlek 50/52, men passar nog ännu bättre på storlek 46/48.

2 kommentarer:

  1. Har du kvar kläderna? Är sugen på några utav plaggen!

    SvaraRadera
  2. Har du kvar kläderna? Är sugen på några utav plaggen!

    SvaraRadera